ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Gazi Yakup Satar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında 10-A, 9-B, 11-A sınıfından 22 öğrencimizce Gençlik Yürüyüşündeydik. Saat 14:00'da başlayan yürüyüşümüz çok güzel ve çoşkuluydu.

May

OSB Meslek Lisesinde Eskişehir'de öğrenim gören 8. Sınıfların katıldığı mesleki yönlendirme etkinliğine Okulumuz ürünlerini ve çalışmalarını öğrencilere tanıtmışlardır.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı, 11 /A sınıfı ögrencilerimizle Erken Çocukluk ve Özel Eğitimde Program Atölye dersi kapsamında 13.05.2024 tarihinde Lamia Dayanç Anaokulu ziyaret edilerek yerinde gözlem ve inceleme yapılmıştır.

May

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen METEF fuarına 4 alanımızla katılıp ürünlerimizi tanıtma ve sergileme fırsatımız oldu. İki gün süren Fuarda 8. Sınıf öğrencileri sergimizi gezdiler.

Fuarda emeği geçen Okul Müdürümüz Selamet KÜÇÜKKÖR, Müdür Yardımcılarımız Nihal ALTINIŞIK ve Sedat GÖKMEN, Şeflerimiz ve öğretmenlerimiz Engin KARTAL, Şule ÇELİKBİLEK, Serpil YILDIZ, Nermin EROL, Tuğba SÜTER, Burçin KORKMAZ, Betül KÖKLÜ, Hazime GÜLENER'e ve Alan öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda BÖF (Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri) kapsamında öğrencilerimize "Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" Konferansı verilmiştir.

May

Öğrencilerimiz kendi alanları ile Türk Dili ve Edebiyatı dersini bir araya getiren ürünler oluşturdu. Kimi bir yapıttaki menüyü yaptı kimi bir karakterin elbisesini kimi karaktetle özdeşleşen eşyayı. Öğrencilerimizin eline sağlık.

May

10/A Oyun ve Oyuncak Atölyesi Dersi "Çılgın Şapkalar" çalışmaları okulumuz girişinde  "Çılgın Şapkalar" sergimiz gerçekleştirilmiştir.

May

Moda Tasarım Teknoloji Alanı stajı için öğrencilerimizle Fransa/ Strazburg’dayız

May

Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı stajı için öğrencilerimizle Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’dayız.

May

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü 11/A sınıfı öğrencilerimizle ilimiz Cengiz Topel Anaokulu'na hazırlamış oldukları “Küçük Köpek Yavrusu Tati” isimli oyunlarını oynadı.

May

MEB Gastrofest yemek yarışmasına Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri Dal Şefi Tuğba SÜTER önderliğinde katılarak okulumuzu temsil etmişlerdir.

May

METYAP kapsamında Plevne Ortaokulundan gelen 8. Sınıf öğrencileri atölyelerimizi ziyaret etti. Atölyelerimizde uygulamalı etkinliklere katılarak ilgi alanlarını tecrübe etme imkanı buldular. Tüm atölye öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okulumuzda kutlandı.

Nis

Gazi Yakup Satar’ın yıldönümü için mezarlığa ziyaret edildi.

Nis

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize verimli ders çalışma teknikleri ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yapılmış ve değişen yönetmelikteki sınıf geçme koşulları hatırlatılmıştır.