Ock

10-11 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenen Eskişehir Genç Kızlar Taekwondo İl Birinciliği müsabakaların da Okulumuz öğrencilerinden 12-D sınıfından Yeşim KÖSE 44 kilo da İl 3. olmuştur. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Barış EFE' ye ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul kapanış töreni 19.01.2024 cuma günü okul bahçesinde okul müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR’ün konuşmasıyla başladı. Okul müdürü  Selamet KÜÇÜKKÖR, 10-11 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenen Eskişehir Genç Kızlar Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarında 44 kiloda il 3.sü olan 12-D sınıfından Yeşim KÖSE’ye madalyasını takdim etti . Selamet KÜÇÜKKÖR 12-T sınıfından Melike Nur GÜREL ile Aslı Nur CEYLAN’a belgelerini verdi. Tören istiklal marşının ardından öğrencilere karnelerinin dağıtılmasıyla son buldu. Tüm öğretmenlerinize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

9/B sınıfı ile birlikte okuldaki ve mahallemizdeki patili canlarımıza mama dağıttık, sponsorumuz Diş Hekimi Zahid Benli'ye yardımları için teşekkür ederiz.

Ock

"Engellerle birlikte yaşıyoruz" diyerek okulumuzdaki öğrencilerimizden Sude Yılmaz ile muhabbet ediyoruz.

Ock

ÇEDES kapsamında yardımlaşma ve merhamet konulu ayın değerinde Filistin'e yardımda buluşuyoruz.

Ock

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu materyallerle Dönem Sonu Materyal Sergisi gerçekleştirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında, “Sözlük Özgürlüktür” sloganıyla gençlere milli ve kültürel kimliğimizdeki kelimeleri tanıtmak ve söz hazinesini genişletmek amacıyla Türk Dili ve Edebiyatı zümresi öğretmenleri tarafından “Safahat Sözlüğü” panosu hazırlanmıştır.

Ock

"Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler" kapsamında 11-C sınıfı öğrencilerimizle badminton sporu yapıldı.

Ock

11 B sınıfı öğrencilerimizle pilates etkinliği yaparak günümüze hem neşe hem de biraz eğlence kattık.

Ara

"İletişim ve Nezaket Kulübü" öğretmenleri Sibel ÖZÜDURU ve Ebru DAŞKIN ÇELİK Kulüp öğrencileri ile Okul Müdürümüz Selamet KÜÇÜKKÖR ve Okul Müdür Yardımcılarımızı ziyaret etmişlerdir. Kulüp olarak hazırlamış oldukları hediyeleri kendilerine taktim ederek nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır .

Ara

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 11-C sınıfı öğrencileri “Meslek Liseler Hayata Dokunuyor” projesi kapsamında; üretim atölyesinde çanta dikmişlerdir. Çantalara süsleme yaparak aile büyüklerine hediye etmişlerdir.

Ara

Okulumuz 9/D sınıfı öğrencileri tarafından sınıf kaynaşma etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğin düzenlenmesine öncülük eden müdür yardımcımız Hülya Kavaklı’ya, katılım gösteren okul rehber öğretmeni Büşra Yılancı’ya, grafik ve fotoğraf alanı öğretmenlerimiz Hazime Gülener ve Engin Kartal’a ve 9/D sınıfı öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

02 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen Genç Kızlar Bilek Güreşi İl Birinciliği müsabakaların da Okulumuz öğrencilerinden 10-D sınıfından Emine Nur ARSLAN 50 kilo da sol kol müsabakasında İl 2. ve sağ kol müsabakasında İl 3. olmuştur.

Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Barış EFE’ye ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz bu hafta halk oyunları ve badminton ile fiziksel aktivite çalışması yaptılar.

Ara

Öğrencilerimiz, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi öğretmenimiz Hatice ÖZTURK rehberliğinde “Merhametin Işığında İnsanlığın Direnişi Gazze” etkinliğine katılmıştır.