Mrt

Kültür ve Turizm Bakanlığının 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle vilayet meydanına getirmiş olduğu Çanakkale savaşları mobil müzesini ve akabinde Odunpazarı Modern Müzeyi okulumuz 12T sınıfı öğrencileri ve tarih öğretmenlerimiz Barbaros Öz, Özlem Akdağ, Özge Yapar Şehirli ile birlikte gezmişlerdir.

Mrt

Mesleki Eğitim Tanıtım Programı Kapsamında, alan öğretmenleri ve rehber öğretmenimiz ile beraber "Doktor Halil Akkurt Ortaokulu"na gidilerek okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Mesleki Eğitim Tanıtım Programı Kapsamında, alan öğretmenleri ve rehber öğretmenimiz ile beraber "Plevne Özel İdare Ortaokulu" na gidilerek okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Çevre Koruma Kulübü “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında okul bahçesine ağaç dikme projesini gerçekleştirdi.

Mrt

Gazi Yakup Satar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice Öztürk ile birlikte ”18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma“ gününün anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Hava Şehitliğine ziyaret etmiştir.

Mrt

Mesleki Eğitim Tanıtım Programı Kapsamında, alan öğretmenleri ve rehber öğretmenimiz ile beraber "Toki Ümit Yaşar Oğuzcan Ortaokulu"na gidilerek okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Mesleki Eğitim Tanıtım Programı Kapsamında, alan öğretmenleri ve rehber öğretmen ile beraber "Sarar İmam Hatip Ortaokulu"na gidilerek okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Töreni” okulumuzun konferans salonunda yapıldı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında tarihimiz boyunca işte, cephede, okul yolunda, terörde yitirdiğimiz bütün şehitlerimiz anılmış, “Silahını Vermeyen Şehit “oyunu oynanmış ve küçük bir müzik dinletisi sunulmuştur. Tören programının hazırlanmasında Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nagehan YURDAKUL önderliğinde, RTV öğretmeni Hasan Hüseyin SANLI, Görsel Sanatlar öğretmeni Selen KESKİN, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hatice ÖZTÜRK ve Yiyecek İçecek Bölümü öğretmeni Tuba SÜTER görev almıştır.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün aziz şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

18 mart Çanakkale Zaferi Etkinlikleri kapsamında Görsel sanatlar öğretmeni Selen Keskin'in gözetimiyle görevli öğrencilerle pano çalışması yapıldı.

Mrt

Okulumuz Görsel Sanatlar ve Müzik kulübünün sosyal sorumluluk çalışmaları ve kulüp etkinliği yapıldı. Keyifli etkinliğimize katılan kulüp öğrencilerimiz, Müzik öğretmeni Başak İlaslan ve Görsel sanatlar öğretmeni Selen Keskin ile “Ritim etkinliği “ çalışması yaptı.

Mrt

Grafik ve Fotoğraf Alanı 11/C ve 10/D sınıfı öğrencileri 14.03.2024 tarihinde öğretmenleri Engin KARTAL, Betül KÖKLÜ ve Hazime GÜLENER rehberliğinde Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi gezisi yapıldı. Farklı bölümlerde gezerek yapılan tasarımlar anlatıldı.

Mrt

Gazi Yakup Satar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz Mukaddes Mirasımız Kudüs ve Dinimiz İslam adlı kitapları okuyarak 9 Mart 2024 tarihinde yarışmaya katılmıştır. Öğrencilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi tarafından yapılan pano süslemeleri ile 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in gelişini kutladık. Tüm İslam aleminin Ramazanı mübarek olsun

Mrt

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” programı kapsamında okulumuz konferans salonunda anma günü yapılmıştır. Tarih öğretmenimiz Barbaros ÖZ, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Burçin KORKMAZ, Grafik Fotoğraf öğretmenimiz Hazime GÜLENER, Radyo Televizyon öğretmenimiz Murat TAŞKIR ile  12-T sınıfı, 10-B sınıfı ve 10-D sınıfındaki öğrencilerimiz belgesel tadında bir program sundular.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Mrt

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” okul öğretmenler odasında bütün öğretmenlerin katılımıyla kutlandı. Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Burçin Korkmaz’ın günün anlam ve önemi için kadın öğretmenlerimiz adına yaptığı pasta kesimi gerçekleşti. Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Bilal Köroğlu yazı ve şiir yazmada, Çocuk Gelişimi öğretmeni Ebru Daşkın Çelik ve Sibel Özüduru panoyu hazırlamada ve Şule Çelikbilek ve Havva Tutkun kadın öğretmenlerimize çiçek dağıtmada görev aldı. Programın tüm fotoğraf ve video çekimleri Grafik Tasarım öğretmeni Betül Köklü tarafından gerçekleştirildi.

Tüm kadın öğretmenlerimizin ve okulumuzda görevli tüm kadın çalışanlarımızın kadınlar günü kutlu olsun.