Biz buradayız öğrencilemiz ve velilerimizi de bekliyoruz.

Covid-19 Sürecinde Okulumuz Mücadeleye Büyük Destek Verdi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CİRİT, Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından okulumuz adına gönderilen teşekkür belgelerini Okul Müdürümüz Nursel BERBER'e verdi. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU covid-19 salgını sürecinde öncelikle Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumların ihtiyaç duyduğu hijyen ürünlerinin AR-GE faaliyetleri ve üretim için yapmış oldukları değerli katkılarından dolayı tüm personele ve öğrencilere teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Covid-19 salgını sürecinde mesleki veteknik eğitimin öneminin daha da ön plana çıktığına dikkati çeken İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CİRİT ''Bugüne kadar okullarda üretilen yüzey temizleyici, el dezenfektanı, cerrahi maske, yüz koruyucu siperlik gibi rünler ile mücadeleye büyük destek verdik. Çalışmalarınızdan ve üstün gayretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.'' diyerek Okul Müdürümüz NurselBERBER'e belgelerini verdi.

Bilgisayarlı Modelistlik (Gerber Sistem Uzmanlığı)

Program, elde yapılan tüm kalıp tekniklerini Gerber programı kullanarak dijital ortamda yapabilecek ve özellikle seri üretimde verimliliği sağlayacak teknik donanıma ve pratikliğe sahip olmayı sağlamaktadır. Sn. Müdürümüz Nursel BERBER ve Moda Tasarım Bölümü Öğretmenlerimiz eğitimlerini almıştır.

Ekm

''Okulum Temiz'' Belgemizi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hakan Cirit ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kürşad Önder Ceylan'ın elinden aldık.

Ekm

Eba'ya giriş ekranından '' DERSLER'' tıklanır.

Açılan ekrandan ''TÜM DERSLER'' tıklanır.

''Okul Türü'', ''Sınıf Seviyesi'' ve ''Alan'' seçilir.

Açılan sayfada ders ismine tıklanır.

Konu/Modül seçilir.

Açılan ekranda  ''Destek Anlatımlar''

kısmında ders videoları yayınlanmaktadır.

Mrt

Plevne Özel İdare Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine okulumuzu ve alanlarımızı tanıttık.