Covid-19 İle Mücadele Desteğimizden Ötürü Belgemizi Aldık

Covid-19 Sürecinde Okulumuz Mücadeleye Büyük Destek Verdi.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CİRİT, Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından okulumuz adına gönderilen teşekkür belgelerini Okul Müdürümüz Nursel BERBER'e verdi. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Varın NUMANOĞLU covid-19 salgını sürecinde öncelikle Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumların ihtiyaç duyduğu hijyen ürünlerinin AR-GE faaliyetleri ve üretim için yapmış oldukları değerli katkılarından dolayı tüm personele ve öğrencilere teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Covid-19 salgını sürecinde mesleki veteknik eğitimin öneminin daha da ön plana çıktığına dikkati çeken İl Milli Eğitim Müdürümüz Hakan CİRİT ''Bugüne kadar okullarda üretilen yüzey temizleyici, el dezenfektanı, cerrahi maske, yüz koruyucu siperlik gibi rünler ile mücadeleye büyük destek verdik. Çalışmalarınızdan ve üstün gayretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum.'' diyerek Okul Müdürümüz NurselBERBER'e belgelerini verdi.

21-11-2020

Yayın: 21.11.2020 - Güncelleme: 21.11.2020 22:56 - Görüntülenme: 246