Şbt

Gazi Yakup Satar MTAL 12. Sınıf öğrencilerine yönelik İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Burcu Mete tarafından "İş Arama Becerileri Semineri" verilmiştir.

Şbt

Lületaşı Fotoğraf Yarışmasına katılan Grafik ve Fotoğraf alanından öğrencilerimiz Berfin YEĞİN birinciliği ve Hiranur ASIL mansiyonluğu kazandı.

Şbt

Okulumuzda İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini üst düzeylere taşımak için Odunpazarı MEM İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ayten ÇELİK hanımefendinin rehberliğinde saha çalışmaları yapılmıştır.

Şbt

Moda tasarım teknolojileri alanı 11/C sınıfı öğrencileri 21/02/2024 öğretmenleri Zerrin Özbekoğlu rehberliğinde Sarar Basma Fabrikasına işletme gezisi yapıldı. İşletmede inceleme yapılarak bilgi alındı. Gezi kapsamında Espark AVM mağazalarında ürün inceleme, güncel moda, sektördeki yenilikler gözlenmiştir. Kumaş mağazalarında pantolon kumaşı satın alınmıştır. Kumaşların özellikleri ve kullanılan yardımcı materyallerin çeşitleri hakkında detaylı anlatım yapılmıştır.

Şbt

Genel müdürlüğümüz ile singer arasında yapılan iş birliği protokolü japsaminda atölyemize dikiş makineleri, makaslar ve iğne setleri donanim desteği sağlayarak teknolojik açıdan atölyemize yenilenmesine katkıda bulunmuştur. Dikiş makinelerini okulumuza gönderen @singerturkiye teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" Etkinlikleri kapsamında 10/B ve 10/C sınıfları ile toplantılar gerçekleştirilmiştir. Alan öğretmenlerimiz, okul rehberlik servisi,öğrencilerimiz ve idarecilerimizin katılımı ile birlikte sınıfların kaynaşması, sınıfta yaşanan sorunların görüşülmesi ve okula aidiyet duygusunun arttırılması amaçlanmıştır.

Şbt

Moda tasarım teknolojileri alanı 10/C sınıfı öğrencileri 12/02/2024 öğretmenleri Zerrin Özbekoğlu ve Serpil Yıldız rehberliğinde moda trendleri inceleme gezisi yaptılar. Faaliyet kapsamında Espark avm mağazalarında ürün inceleme, güncel moda, sektördeki yenilikler gözlenmiştir. Kumaş mağazalarında kumaş özellikleri ve kullanılan yardımcı materyallerin çeşitleri hakkında detaylı anlatım yapılmıştır.

Şbt

Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenlerimizden Dr. Nermin Erol ve Tuğba Süter tarafından Erasmus+KA-122-VET Short-term projects for mobility of learners and staff in vocational education and training için 2 adet proje başvurusu yapılmıştır.

Şbt

Okulumuzda "Çaylar Bizden Sohbet Sizden" projesi kapsamında öğrencilerimizin kaynaşması ve sınıf sorunlarının konuşulması amacıyla 10/D sınıfı öğrencileri ve öğretmenlerimizle birlikte  okulumuz servis atölyesinde etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

Şbt

12/A Öğrencilerimiz Ecrin DEMİR ve Gamze KARAASMA Eskişehir Büyükşehir Belediyesi  İtfaiye Dairesi Başkanlığına Nezaket ziyaretin de bulunmuşlardır.

Kurum görevlilerinin bilgilendirme ve ilgilerine teşekkür ediyor, çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Bugün bir büyük acının, yıkımın yıl dönümü. Geçtiğimiz 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerde on binlerce yurttaşımızı kaybettik. Depremin yıl dönümünde yaşamını yitiren yurttaşlarımızın sevenlerine ve ülkemize bir kez daha baş sağlığı ve sabırlar dileriz. Acınızı ve hüznünüzü paylaşıyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı öğretmenler kurulu toplantısı 05.02.2024 tarihinde 13.30’da kütüphanemizde okul müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR başkanlığında yapılmıştır.

Toplantının devamında belge dağıtımı yapılmıştır. Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün açtığı Okulum 1 (İnci) yarışmasında i Yunus Emre Koridoru kategorisinde 2.lik ödülü, Ekolojik ve Sürdürülebilir Bahçe Tasarım alanları ile Yaratıcı Okul Koridorları kategorisinde 3. lük ödülü almıstik. Yarışmada emeği geçen öğretmenlerimize Okul Müdürümüz Selamet KÜÇÜKKÖR teşekkür belgelerini verdi. Tekrardan yarışmaya hazırlarken çaba sarfeden öğretmenlerimiz Sedat GÖKMEN, Nihal ALTINIŞIK, Aysun YOLDAÇ, Burçin KORKMAZ, Ayşe AKSOY, İlkay ALPDEMİR, Ebru DASKIN ÇELİK ve Barbaros ÖZ'e ve öğrencilerimize gönülden teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Okul açılış töreni 05.02.2024 tarihinde 8.30'da okul bahçesinde yapıldı. Okul müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR’ün açılış konuşmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Yeni dönemde bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

10-11 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenen Eskişehir Genç Kızlar Taekwondo İl Birinciliği müsabakaların da Okulumuz öğrencilerinden 12-D sınıfından Yeşim KÖSE 44 kilo da İl 3. olmuştur. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Barış EFE' ye ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul kapanış töreni 19.01.2024 cuma günü okul bahçesinde okul müdürü Selamet KÜÇÜKKÖR’ün konuşmasıyla başladı. Okul müdürü  Selamet KÜÇÜKKÖR, 10-11 Ocak 2023 tarihlerinde düzenlenen Eskişehir Genç Kızlar Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarında 44 kiloda il 3.sü olan 12-D sınıfından Yeşim KÖSE’ye madalyasını takdim etti . Selamet KÜÇÜKKÖR 12-T sınıfından Melike Nur GÜREL ile Aslı Nur CEYLAN’a belgelerini verdi. Tören istiklal marşının ardından öğrencilere karnelerinin dağıtılmasıyla son buldu. Tüm öğretmenlerinize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.