Ara

Okulumuz bünyesinde bulunan Moda Tasarımı Teknolojileri Alanı, Grafik ve Fotoğraf Alanı, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı tarafından üretimi yapılan ürünlere ait DÖSE Ürün Kataloğumuz hazırlanmıştır.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında https://enerji.gov.tr/evcedbilinclendirme-tanitim-ve-bilinclendirme elektronik adresinde yer alan video ve görsellerin Kurumunuza ait bina giriş ve çıkışlarında, sosyal medya hesaplarında, internet sayfasında, varsa dijital ekranlarında (Paylaşılan video ve görsellerin uymaması durumunda uygun hale getirilmesi amacıyla sbayram@enerji.gov.tr ile skalayci@enerji.gov.tr adreslerine bilgilendirme maili atılması gerekmektedir.) dahil olmak üzere meydan ve toplu alanlarda 08-14 Ocak 2024 Enerji Verimliliği Haftası boyunca yayınlanması ve ayrıca söz konusu haftada yapacağımız etkinlikler hakkında Kaymakamlığa bilgi verilmesi istenilmiştir.

Ekm

Öğrencilerimizin geleceği ile ilgili önemli konularında görüşüleceği Okul Aile Birliğimizin yıllık olağan genel kurulu gündem ile 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 17:30'da Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Eyl

Ders giriş/çıkış saatlerimiz 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Eyl

11 Eylül 2023 tarihinden itibaren geçerli olacak sınıf ders programları ektedir.