Nis

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümü 11/A sınıfı öğrencilerimizle ilimiz Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okuluna eğitim gezisi yapılmıştır. Özkan Halaç Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmen ve öğrencilerine bu keyifli gezi için teşekkür ederiz.

Nis

2 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen Eskişehir Liseler arası Okçuluk İl Birinciliği müsabakaların da Okulumuz öğrencilerinden 11-C sınıfından Züleyha AKBIYIK İl 2. olmuştur.  Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Barış EFE'ye ve öğrencimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

"Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler" kapsamında 9-B sınıfı 11 öğrenci ile pilates çalışması etkinliği Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Barış EFE tarafından yapılmıştır.

Mrt

21 Mart 2024 tarihinde düzenlenen Eskişehir Liseler arası Genç Kızlar Muay Thai İl Birinciliği müsabakaların da Okulumuz öğrencilerinden 10-B sınıfından Buse YILDIRIM 54 kilo da İl 1. olmuştur. Okulumuz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Barış EFE'ye ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Mrt

9B sınıfı ile 28.03.2024 tarihinde 8 ve 9. ders saatinde 13 öğrenci ile zeybek oyunlarımızdan iki keklik oyunu ile halk oyunları çalışmamız ders öğretmeni Hatice KAMEK tarafından fiziksel aktivite olarak yapılmıştır.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine Kadın sağlığı semineri verilmiştir

Mrt

Ben heryerde varım projesi kapsamında öğrenciler ile okul bahçesine roka ,nane ve biberiye fideleri dikilmiştir.

Mrt

Öğrencilerimize Trafik Eğitim Semineri yapılmıştır.

Mrt

26.03.2024 tarihinde okulumuz çok amaçlı salonunda AFAD Eğitimcileri tarafından Temel Afet Bilinci Eğitimi verilmiştir.

Mrt

“Okumayı bıraktığın gün sonbahardır. Ertesi gün cehaletin kışı başlar…”

Kütüphaneler Haftası kütüphanecilik kulübü öğretmeni Derya GÜMÜŞCAN önderliğinde kulüp öğrencileri ile hazırlanan panolarla ve kitap okuma etkinliği ile kutlandı.

Mrt

Kültür ve Turizm Bakanlığının 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle vilayet meydanına getirmiş olduğu Çanakkale savaşları mobil müzesini ve akabinde Odunpazarı Modern Müzeyi okulumuz 12T sınıfı öğrencileri ve tarih öğretmenlerimiz Barbaros Öz, Özlem Akdağ, Özge Yapar Şehirli ile birlikte gezmişlerdir.

Mrt

Mesleki Eğitim Tanıtım Programı Kapsamında, alan öğretmenleri ve rehber öğretmenimiz ile beraber "Doktor Halil Akkurt Ortaokulu"na gidilerek okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Mesleki Eğitim Tanıtım Programı Kapsamında, alan öğretmenleri ve rehber öğretmenimiz ile beraber "Plevne Özel İdare Ortaokulu" na gidilerek okul ve alan tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Çevre Koruma Kulübü “Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında okul bahçesine ağaç dikme projesini gerçekleştirdi.

Mrt

Gazi Yakup Satar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hatice Öztürk ile birlikte ”18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma“ gününün anlam ve önemini vurgulamak amacıyla Hava Şehitliğine ziyaret etmiştir.